BulgarianCzechEnglishFrenchGermanGreekItalianRussian
Управление на проекти за алтернативни енергийни източници и в областта на екологията | Комор ЕООД

Управление на проекти за алтернативни енергийни източници и в областта на екологията

Управление на проекти за алтернативни енергийни източници и в областта на екологията

Комор ЕООД извършва подготовка и управление на промишлени инвестиционни проекти за алтернативни енергийни източници и в областта на екологията във формат EPCM + (engineering, procurement, and construction management).

*Пълният списък на услугите и етапите на работа по подготовката и управлението на проекти във формат EPCM, които изпълнява Комор ЕООД, можете да изтеглите от страницата ни за Услуги EPCM.

Всеки проект се разработва индивидуално в зависимост от потребностите на клиента, неговата дейност и нормативната база. Извършва се цялостно проектиране, изграждане, поддръжка, инсталация, обучение на персонала консултации и подготвяне на документи за кандидатстване по европейски програми за развитие по проекти свързани с енергетиката, алтернативните енергийни източници и екологията – фотоволтаични и соларни инсталации, изграждане на локални енергийни централи, проекти за производство на електроенергия, гориво и ресурси, чрез третиране, рециклиране и оползотворяване на битови, производствени, опасни и строителни отпадъци, проекти за изграждане на депа и други.


Hit Counter provided by technology news