BulgarianCzechEnglishFrenchGermanGreekItalianRussian
Хранително-вкусова промишленост | Комор ЕООД

Хранително-вкусова промишленост

Хранително-вкусова промишленост

Комор ЕООД работи в партньорство с множество водещи производители на промишлено оборудване и техники от страната и международния пазар.

Извършваме доставка и продажба на нови технологични линии, апаратури, оборудвания и техники за производствено-преработвателни предприятия от хранително-вкусовата промишленост. По желание на клиента е възможна доставка на употребявани оборудвания от прекратени или иновирани производства с цел намаляване разходите по проекта.

Комор ЕООД оказва услуги по подготовката и управлението на промишлени инвестиционни проекти за хранително-вкусовата промишленост, във формат EPCM + (engineering, procurement, and construction management), а също и проекти за модернизация на производството и капитален ремонт. При изпълнение на инвестиционни проекти се разглеждат индивидуалните нужди на производителя и инвестициите по проекта.

*Пълният списък на услугите и етапите на работа по подготовката и управлението на проекти във формат EPCM, които изпълнява Комор ЕООД, можете да изтеглите от страницата ни за Услуги EPCM.


Hit Counter provided by technology news